Vacature Secretaresse bij een bedrijf in de ruimtevaart

Secretaresse bij een bedrijf in de ruimtevaart in Leiden

Dit academische bedrijf maakt meetinstrumenten voor de ruimtevaart, waardoor je veel samenwerkt met internationale partners en klanten. Daarnaast heb je te maken met wetenschappers en technici.

Bij deze baan is elke dag anders, door de dag heen komen er plannen op je af die jij tot in de puntjes moet regelen, waardoor je snel moet kunnen schakelen. Jij schakelt met verschillende partijen, zoekt oplossingen en zorgt ervoor dat je dingen voor elkaar krijgt. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor de agendabeheer van de verschillende afdelingen. Hierin is het belangrijk dat jij voorrang geeft aan de belangrijkste afspraken en daar een gepaste vergaderruimte reserveert. Soms zal je dus wetenschappers moeten aanspreken of zij hun afspraak kunnen verzetten. In deze baan is het belangrijk dat je standvastig kunt zijn, je hoofd koel houdt en overzicht bewaart. Jij weet hoe je meerdere agenda's tegelijk beheert en het directieteam hierin ondersteunt. Ook kan je met verschillende gesprekspartners overweg en pas je je hierop aan. Het ene moment heb je een gesprek aan de telefoon met een internationale manager uit Amerika en dan moet je zakelijk overkomen, het andere moment heb je een wetenschapper die je moet informeren.

Het werk doe je samen met twee andere collega's. Samen zorgen jullie ervoor dat iedereen zijn werk kan doen en dat alles soepel loopt. Je werk tijden zijn van 08:30 tot 17:00 en werkt van maandag tot en met vrijdag.


Jouw toekomstige werkgever is een groot bedrijf dat spacebased onderzoek doet naar de ruimte en het heelal. Dit doen zij door meetinstrumenten te maken voor satellieten en andere soortgelijke ruimte machines. De meetinstrumenten verzamelen dan data en zo kunnen zij diverse zaken astrologie en exo-planeten onderzoeken. Bij dit bedrijf hangt er een informele werksfeer en er lopen veel interessante figuren rond in de vorm van onderzoekers en wetenschappers.

Wat wij vragen:

  • Ervaring als administratief/secretarieel medewerker
  • Je bent vaardig in plannen en agenda's beheren
  • Uitstekend Nederlands en Engelstalig
  • Jij bent proactief, weet van aanpakken en houdt je hoofd koel wanneer er veel druk is

wat wij bieden:

  • Volledige OV-vergoeding om op werk te komen
  • Een toffe baan bij een grote internationale speler die zich bezig houd met het heelal
  • Goed salaris van 2300 tot 3500 bruto per maand op basis van 40 uur


Functie:Secretaresse
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 3600
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Leiden via leiden@luba.nl of 31715140341. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Secretaresse bij een bedrijf in de ruimtevaart Luba Uitzendbureau Leiden 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures