Vacature Office Manager

Office Manager in Leiden

Als Office Manager bij Matchpartner speel je een cruciale rol in het soepel laten verlopen van onze dagelijkse activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de interne communicatie, het organiseren van teamuitjes en het regelen van diverse praktische zaken, zoals boodschappen en het beheer van de uitleen van laptops en telefoons voor gedetacheerden.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Beheren en coördineren van de interne communicatie, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Organiseren en plannen van teamuitjes, inclusief het reserveren van locaties en het regelen van benodigdheden.
  • Zorgdragen voor de dagelijkse praktische zaken, zoals het doen van boodschappen en het bijhouden van kantoorbenodigdheden.
  • Beheren en coördineren van de uitleen van laptops en telefoons aan gedetacheerden, inclusief het bijhouden van de inventaris en het verzorgen van de benodigde administratie.
  • Ondersteunen de directeur bij verschillende (administratieve) taken


Functie:Office Manager, Matchpartner
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Matchpartner via leon@matchpartner.nl of 31654968847. Of bezoek hun website http://www.matchpartner.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Office Manager Matchpartner 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures