Vacature Leerkracht

Leerkracht in Oegstgeest

Waar ben je naar op zoek?

  • Leerkracht (V)SO (0,8 fte)

1 februari 2024 (of eerder in overleg)

Leerkracht (V)SO (0,8 fte)

Ben je een ervaren en enthousiaste leerkracht met een PABO-bevoegdheid en zoek jij een functie waarin je naast je didactische vaardigheden, ook je pedagogische vaardigheden kwijt kunt, dan hebben wij voor jou een uitdagende baan in een professioneel en lerend (multidisciplinair) team, waarbij collegiale samenwerking en zelfreflectie belangrijke uitgangspunten zijn.

ESB LUMC Curium

Lesplaats | Oegstgeest

Jouw nieuwe werkplek

Leo Kanner ESB LUMC Curium is een lesplaats voor leerlingen die in klinische behandeling zijn (opname), dagbehandeling of deeltijdbehandeling bij Curium-LUMC. ESB is een tijdelijke onderwijsvoorziening voor de leerlingen. Als je vol enthousiasme aan de slag wilt met héle leuke, kwetsbare kinderen, dan pas je in ons collegiale team.

ESB in Oegstgeest heeft ongeveer 65 lesplaatsen, voor leerlingen van vijf tot negentien jaar. De leerlingen hebben allemaal te maken met kinderpsychiatrische problematiek, zoals bijvoorbeeld ASS, ADHD, hechtingsproblematiek, angststoornissen of anorexia.

Wat ga je doen?

Je gaat leerlingen (individueel of in een klein groepje) begeleiden bij dagbestedingen. Elke leerling heeft een eigen programma. Je hebt ervaring in het speciaal(voortgezet)onderwijs en zicht op leerlijnen van het SO e/o VSO. Je hebt sterke didactische- en pedagogische vaardigheden en bent in staat om altijd wel ergens een ingang te vinden bij leerlingen. Je geeft niet snel op en staat stevig in je schoenen. Verslaglegging, ontwikkelingsperspectieven maken en leerlingbespreking zijn een belangrijk onderdeel van deze functie. Je hebt zin om op een hele andere manier les te gaan geven. Je bent flexibel en kan snel schakelen en handelen.


Hier zijn we trots op

- Afstemming onderwijs op leerbehoeftes van de leerling
- Gespecialiseerd personeel dat getraind is in psychiatrische aandoeningen en gedragsproblematiek
- Vergroten zelfvertrouwen van de kinderen
- Kleine, gestructureerde, prikkelarme klassen

Bij onze lesplaats mag je gewoon kind zijn, waar je leert gebruik te maken van je unieke talenten. Wij helpen kinderen voor wie leren niet vanzelfsprekend is. We hebben aandacht voor iedere leerling en iedere leerling mag zichzelf zijn.

,

Wat bieden wij?

Een team van collega's die je steunen

Ons team, met een warme betrokken professionals, helpt elke leerling op weg naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Samenwerken en voor elkaar klaarstaan is voor ons vanzelfsprekend. Je kunt je ervaringen en vragen delen met collega's.

Ontwikkeling wordt gestimuleerd

We faciliteren in opleidingen en cursussen. We luisteren graag naar wat jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen en moedigen je aan om je kennis te delen met collega's.

Veel zelfstandigheid en afwisselend werk

Geen dag is hetzelfde. Er is veel ruimte voor autonomie. Je kunt al je creativiteit gebruiken om leerlingen te begeleiden met een lesprogramma op maat.


We werken aan een vitaliteit en gezondheidsbeleid met onder andere een fietsregeling, korting op een sportschoolabonnement en er zijn interessante kortingen op diverse zorgverzekeringen.
Wat breng je mee?

  • Afgeronde opleiding Pabo of Universitaire/HBO lerarenopleiding voor een 1 e of 2 e graads bevoegdheid.
  • Een professional met hart voor leerlingen die een speciale aanpak nodig hebben.

Word jij enthousiast van deze vacature?

Neem voor meer informatie contact op met , locatie: , of bel naar .


Dat kan via onderstaand sollicitatieformulier of door een mail met CV en motivatie uiterlijk voor 4 december te sturen naar . Je ontvangt snel een reactie.

Solliciteer voor Leerkracht (V)SO (0,8 fte)

ESB LUMC Curium | Lesplaats | OegstgeestFunctie:leerkracht
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leo Kanner Onderwijsgroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Leerkracht Leo Kanner Onderwijsgroep 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures