Vacature Heftruckchauffeur

Heftruckchauffeur in Leiden

Voor een voortreffelijke organisatie in de voedingsmiddelenindustrie zijn we momenteel op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur voor de 2-ploegendienst. In deze rol kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris tot €2.800,- per maand. Deze kans is bijzonder opmerkelijk, omdat je de gelegenheid krijgt om te werken bij een hoog aangeschreven bedrijf dat diverse carrièregroeimogelijkheden biedt. Wat ooit begon als een nederige groenteboer waar gemaksproducten werden bereid in een schuur, is dit familiebedrijf inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaande marktleider in gemaksproducten. Recentelijk hebben ze zelfs geïnvesteerd in een splinternieuwe, hypermoderne productiefaciliteit. Als deze uitdaging je aanspreekt, nodigen we je van harte uit om verder te lezen voor meer gedetailleerde informatie over deze boeiende rol als heftruckchauffeur.

Als heftruckchauffeur maak je deel uit van een dynamisch team van collega's. Je draagt verantwoordelijkheid voor diverse taken, zoals het laden en lossen van vrachtwagens, zorgen voor intern en extern transport, en nauwkeurig bijhouden van administratieve taken. Bovendien vallen onder jouw verantwoordelijkheden ook:

  • Schoonhouden van werkomgeving
  • Administratieve werkzaamheden.
  • Bevoorraden van producten bij verschillende afdelingen.
  • Afhandelen van emballage.
  • Laden en lossen van de vrachtwagens.
  • Het beheren van de voorraad.


Functie:Heftruckchauffeur, Heftruck chauffeur
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via leiden@pro-industry.nl of 071-2033000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Heftruckchauffeur Pro Industry 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures