Vacature Logistiek medewerker operatiekamer LUMC

Logistiek medewerker operatiekamer LUMC in Leiden

Voor het LUMC zijn we op zoek naar een enthousiaste logistiek medewerker voor het OK-centrum! Jaarlijks voeren zij duizenden operaties uit in het OK-centrum van het LUMC. Om het werk goed uit te kunnen voeren is facilitaire- en logistieke ondersteuning onmisbaar. Durf jij het aan om (mede)verantwoordelijk te worden voor een optimale facilitaire en logistieke ondersteuning?

Als logistiek medewerker werk je in teamverband en ben je verantwoordelijk voor de facilitaire en logistieke dienstverlening op ons OK-centrum. De werkzaamheden betreffen onder andere het scannen van de te bestellen artikelen, het afleveren en inruimen van de geleverde artikelen en het klaarzetten van producten voor operaties. Ook word je ingezet voor andere facilitaire werkzaamheden, zoals de reiniging van medische apparatuur, het aanbieden van catering en het klaarleggen van OK-bedrijfskleding.

Belangrijke punten:

  • Je bent werkzaam in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.
  • Je werkt volgens een rooster met variabele diensten op werkdagen van 09:30-18:00 of 14:00-22:30, mogelijk ook in het weekend.
  • De functie valt onder salarisschaal 4.
  • Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week met een initiële contractduur van ten minste zes maanden.

Functie-eisen:

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (niveau 3) en als je kennis en/of ervaring hebt met logistieke en facilitaire activiteiten is dit een pre. Je hebt een dienstverlenende houding en bent klantvriendelijk ingesteld. Daarbij heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden. Om het proces feilloos te laten verlopen, kun je bovendien goed in een team werken. Omdat je werkt met patiënten en privacygevoelige informatie, is integriteit onmisbaar. Daarnaast ben je:

  • Goed en vloeiend in de Nederlandse taal (lezen, spreken, schrijven);
  • Communicatief vaardig en verbaal sterk;
  • Dienstverlenend;
  • Fysiek sterk met het vermogen om te lopen, tillen en duwen; een goede conditie is essentieel.

De werkplek:

Je maakt als logistiek medewerker deel uit van het OK-centrum van het LUMC en werkt nauw samen met medisch en verplegend personeel. Ook overleg je regelmatig met andere ondersteunende afdelingen zoals de Centrale Sterilisatie Dienst en andere afdelingen binnen het Facilitair Bedrijf.Functie:Logistiek medewerker
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met EP92 voor Werk via info@ep92.nl of 31703609922. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Logistiek medewerker operatiekamer LUMC EP92 voor Werk 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures