Vacature Customer Support

Customer Support in Leiden

Als customer support medewerker kun jij direct aan de slag op de eerstelijns helpdesk. Dit bedrijf in Leiden is namelijk op zoek naar een actieve en communicatieve medewerker die graag op ontdekking gaat. Alle binnenkomende vragen moeten worden opgepakt en uitgezocht. Vaak zijn dit product-gerelateerde vragen van klanten in de Benulux en zal je soms contact moeten opnemen met Europese of Amerikaanse collega’s. De opdrachtgever is een wereldwijd samenwerkingsverband van bibliotheken. 

Hoe ziet een dag er verder uit?

  • Je bent dagelijks in contact met verschillende afdelingen zoals Technical Support, Finance of Sales, omdat je snel moet schakelen;
  • Je bent betrokken bij implementatieprojecten;
  • Je doet voorstellen op het service niveau van de dienstverlening binnen de afdeling te verbeteren en kijkt hier kritisch naar.

Het is een brede, maar uitdagende functie, want tijdens jouw werk, wordt je steeds handiger en vakbekwaam. Jouw kennis over de openbare en academische bibliotheken wordt steeds groter. Dit doe je samen met jouw collega’s van de afdeling Operations, die inmiddels bestaat uit 20 medewerkers. Jouw team bestaat uit eerstelijns en tweedelijns en je rapporteert aan de teamlead Customer Service Desk.

Het betreft een fulltime functie, maar wil je 32 uur werken, geen probleem.Functie:Customer support, Customer contact medewerker
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Customer Support Olympia 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures