Vacature Commercieel Medewerker Bloemenzaden

Commercieel Medewerker Bloemenzaden in Alphen aan den Rijn

Van Hemert & Co. Zaden zoekt:

Commercieel Medewerker Bloemenzaden

Van Hemert & Co. Zaden

2391 PP


Commercieel Medewerker Bloemenzaden

Van Hemert & Co. Zaden

Hazerswoude

24-38 uur

- ervaring niet vereist

Werkzaamheden:

We zoeken we een nieuwe collega die een aantal commerciële taken zelfstandig gaat uitvoeren en die gewend is om in een kleine organisatie alles aan te pakken. Je werkt mee om een heel mooi natuurproduct te leveren: zaden. In tuinen over de hele wereld groeien uit onze zaden fantastische bloemen in talrijke kleuren en vormen. Wat ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor een optimale klantenservice en vlotte orderverwerking van vooral exportorders. Je verzorgt hiervoor de administratie en correspondentie met klanten over prijzen, beschikbaarheden, verzending, foto's enz. Je vraagt exportcertificaten aan en organiseert het transport. Je vindt het leuk om klanten in verschillende landen op tijd van de juiste informatie te voorzien en hun bestellingen perfect en snel te leveren. Naast deze dagelijkse werkzaamheden zijn er min of meer projectmatige marketing taken. Zoals het bijhouden van de website, maken van folders, prijslijsten, nieuwsbrieven, verpakkingen enz. Je doet al deze werkzaamheden niet alleen. Afhankelijk van je interesse en werkervaring kunnen we de verschillende taken verdelen en aanpassen aan drukte in het seizoen. Het aantal uren en werktijden kunnen we ook in overleg bepalen en kunnen eventueel variëren per seizoen. Onze normale werkweek is 38 uur, minder is ook mogelijk, maar het minimum is 24 uur.

Wij vragen:

Je hebt een relevante MBO of HBO opleiding afgerond en enkele jaren ervaring achter de rug in een vergelijkbare functie. Je hebt een commerciële instelling, en gevoel voor taal, kleuren en fotografie. Je hebt interesse in tuinieren, en je bent bekend met de handel in tuinartikelen, bloemen, tuinplanten of zaden. Communicatie in Engels mag geen probleem zijn evenals het werken met computers.

Wij bieden:

We bieden je een boeiend, veelzijdig functie met afwisselde werkzaamheden. Je werkt in een klein bedrijf met korte lijnen en ruimte voor eigen initiatief. Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO tuinzaadbedrijven.Functie:commercieel medewerker medewerkster
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boskoop Werkt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures oegstgeest
  2. Commercieel Medewerker Bloemenzaden Boskoop Werkt 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures