Vacature Cateringmedewerker

Cateringmedewerker in Rijnsburg

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Cateringmedewerker bij onze klant Royal FloraHolland Foyer!

Op zoek naar een cateringbaan? Word cateringmedewerker bij Food&i voor Royal FloraHolland in Rijnsburg!

27 tot 28 uur per week

€ 13,39 - € 14,78 per uur

Cateringmedewerker bij onze klant Royal FloraHolland Foyer!

27 tot 28 uur per week

€ 13,39 - € 14,78 per uur

Functieomschrijving

Als cateringmedewerker bij Food&i bij onze klant Royal FloraHolland ben je verantwoordelijk voor de catering. In deze rol voor deze locatie ben je gastgericht en zelfstandig. Als cateringmedewerker ben je het gezicht naar de gasten toe.

Daarnaast:

 • alle items tijdig bereiden en klaarmaken van de broodjes;
 • schenken van koffie;
 • voldoen aan de HACCP-richtlijnen om voedselveiligheid te waarborgen;
 • tijd nemen voor een praatje met onze gasten, waardoor je hun ervaring extra bijzonder maakt.

Hier kom je te werken

Je komt te werken in het bedrijfsrestaurant van Royal FloraHolland Foyer in Rijnsburg. De locatie wordt bezocht door ± 75 tuinders. Het kan weleens voorkomen dat je gevraagd wordt om in te springen op een andere locatie op het terrein. Je werkt op deze locatie zelfstandig, zonder team. De locatie is open van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 04:30 uur tot 10:30 uur. Verder is Royal FloraHolland in Rijnsburg goed te bereiken met de fiets, auto en openbaar vervoer.

Food&i

Bij Food&i zijn we een team van foodies die zich inzetten voor ambachtelijk eten en drinken op kantoor. Wij geloven in vers eten dat met liefde bereid is en speciaal op maat is gemaakt voor onze gasten. De behoeften van de gasten staan bij ons centraal. Food&i maakt bedrijfscatering puur, gezond en duurzaam. Bij Food&i pakken we bedrijfscatering anders aan. Als jong en ambitieus onderdeel van Facilicom Group gaan we voor food met impact.

Wat je krijgt

We bieden je een uitdagende en afwisselende baan aan in een informele organisatie. Je hebt de vrijheid en ruimte om de gasten een topbeleving te geven.

Daarnaast krijg je:

 • een bruto uurloon tussen € 13,39 en € 14,78 conform de catering cao (Deel B);
 • een contract voor 7 maanden voor 27,5 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • onregelmatige werktijden toeslag van 35% van 4:30 uur - 7:00 uur.;;
 • reiskostenvergoeding vanaf 11 km tot een maximum van 40 km;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantietoeslag;
 • toegang tot de Food&i-academie, Good Habitz-trainingen en de voordelen van Benefits@work;
 • een goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen.

Wie je bent

We zoeken een cateringmedewerker die graag zelfstandig werkt en het leuk vindt om alleen te werken. Je bent flexibel en schakelt gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden.

Verder heb je:

 • bij voorkeur 1 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
 • basis computervaardigheden;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • de bereidheid om in te springen op andere locaties op het terrein;
 • de bereidheid een VOG aan te kunnen leveren.

Wat kun je verwachten?

Binnen 3 werkdagen neemt de recruiter telefonisch contact met je op. Bij een positief telefonisch gesprek nodigen we je uit voor een ontmoeting op locatie met de hiringmanager.

Chavely Pancham

Corporate Recruiter

Ik kom graag met je in contact.

Stuur mij een appje

Functie:cateringmedewerker
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:27 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures oegstgeest
 2. Cateringmedewerker Facilicom 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures