Vacature Chef Kok

Chef Kok in Leiden

Chef kok Bedrijfshoreca Regio Leiden

Oegstgeest

Chefkok

Bedrijfshoreca

32 - 35 uur

Kom werken als (chef)kok bij Vermaat

Hey chef! Heb jij passie voor koken en vind je het tof om te helpen bij de opstart van onze nieuwe locatie? Jij weet als geen ander hoe je een team aanstuurt en inspireert. Van de inkoop tot de uitgifte van de lekkerste gerechten, jij regelt het! Laat jij ons jouw recept zien?

Solliciteer direct

Chef kok Bedrijfshoreca Regio Leiden

Oegstgeest

Bedrijfshoreca

Chefkok

32 - 35 uur

Jouw werkplek

Avery Dennison is een materiaalwetenschappelijk en productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van een breed scala aan etiketterings- en functionele materialen. Dagelijks komen hier ongeveer 180 gasten in ons gezellige restaurant. In het restaurant worden lokale maaltijden, seizoensgebonden soepen, rijkelijk belegde broodjes, goed gevulde wraps, mooie salades en smoothies gemaakt uit eigen keuken. Genoeg keuze voor een gezonde en lekker lunch. Naast het restaurant worden ook diverse banqueting evenement georganiseerd. Het restaurant is maandag t/m vrijdag geopend tussen 08.00 - 17.00 uur.

Jouw team

Het team van Avery Dennison Oegstgeest bestaat uit een klein maar oh zo gezellig team; horecamanager, chef-kok, catering medewerker en een afwasser.

Jouw functie

Op deze locatie kun jij zeker je culinaire ei kwijt. Als chefkok bij Vermaat word je namelijk elke dag uitgedaagd om de gasten een gevarieerd menu voor te schotelen. Met alleen verse kwaliteitsproducten. Een standaard menucyclus is geen optie. Jij verrast de gasten elke dag weer met jouw creativiteit, oog voor detail en kennis van verschillende keukens. Of het nu een broodje, salade, smoothie of warm gerecht betreft, jouw smaak smaakt naar meer.

Jouw ingrediënten

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding op mbo-niveau, aangevuld met minimaal 3 tot 5 jaar keukenervaring en ervaring in het aansturen van een keukenbrigade.
  • Je hebt goede kennis van allergieën, dieetwensen, foodtrends en bereidingstijden en weet deze kennis in de praktijk slim in te zetten.
  • Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
  • Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken.
  • Je werkt het liefst met veel vrijheid en eigen inbreng en ideeën (jouw 'persoonlijke touch').
  • Je houdt van werken in een vast team met vaste gasten en op vaste (kantoor)tijden. Bedrijfshoreca is helemaal jouw ding!

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze Social Return pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Recruitment helpt jou graag verder!

Marelle Altenaar

Stuur een e-mail

Jouw werkplek

Avery Dennison is een materiaalwetenschappelijk en productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van een breed scala aan etiketterings- en functionele materialen. Dagelijks komen hier ongeveer 180 gasten in ons gezellige restaurant. In het restaurant worden lokale maaltijden, seizoensgebonden soepen, rijkelijk belegde broodjes, goed gevulde wraps, mooie salades en smoothies gemaakt uit eigen keuken. Genoeg keuze voor een gezonde en lekker lunch. Naast het restaurant worden ook diverse banqueting evenement georganiseerd. Het restaurant is maandag t/m vrijdag geopend tussen 08.00 - 17.00 uur.

Jouw team

Het team van Avery Dennison Oegstgeest bestaat uit een klein maar oh zo gezellig team; horecamanager, chef-kok, catering medewerker en een afwasser.

Jouw functie

Op deze locatie kun jij zeker je culinaire ei kwijt. Als chefkok bij Vermaat word je namelijk elke dag uitgedaagd om de gasten een gevarieerd menu voor te schotelen. Met alleen verse kwaliteitsproducten. Een standaard menucyclus is geen optie. Jij verrast de gasten elke dag weer met jouw creativiteit, oog voor detail en kennis van verschillende keukens. Of het nu een broodje, salade, smoothie of warm gerecht betreft, jouw smaak smaakt naar meer.

Jouw ingrediënten

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding op mbo-niveau, aangevuld met minimaal 3 tot 5 jaar keukenervaring en ervaring in het aansturen van een keukenbrigade.
  • Je hebt goede kennis van allergieën, dieetwensen, foodtrends en bereidingstijden en weet deze kennis in de praktijk slim in te zetten.
  • Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
  • Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken.
  • Je werkt het liefst met veel vrijheid en eigen inbreng en ideeën (jouw 'persoonlijke touch').
  • Je houdt van werken in een vast team met vaste gasten en op vaste (kantoor)tijden. Bedrijfshoreca is helemaal jouw ding!

Voorwaarden

Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en een voordelig fietsplan!

Vermaat Academy

Voorwaarden bij Vermaat



Functie:chef kok
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 35

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vermaat via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Chef Kok Vermaat 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures