Vacature Chef de Partie

Chef de Partie in Sassenheim

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Chef de Partie


De functie in het kort:

  • Koken onder leiding van , Rogér Rassin
  • Creëren van verrassende gerechten in de zeer goed uitgeruste open keuken van Restaurant Nest
  • Werken met dagverse producten
  • Je eigen partie managen

Hoe ziet mijn dag als Chef de Partie eruit?

Werkzaam zijn in de keuken van restaurant Nest in het Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden, betekent dat elke dag weer anders is. Het keuken team wordt geleid door Rogér Rassin, die in meerdere sterrenrestaurants heeft mogen werken. De shift start met een briefing zodat jij en het team een goed beeld krijgen voor de avond. De taken worden verdeeld en je gaat aan de slag met de mise-en-place zodat je op alles voorbereid bent en snel kunt schakelen tussen de verschillende bestellingen. Naast de mise-en-place leef je de HACCP-regels goed na en houd je je bezig met de kwaliteit van de ingrediënten. Wanneer jij alles klaar hebt staan spring je bij waar dat nodig is, waarna jullie samen genieten van een personeelsmaaltijd. Eenmaal terug op de werkvloer komen de bestellingen binnen en vliegen de eerste gerechten zo van de pas af. Het is een geslaagde avond. Executive Chef Rogér is meer dan tevreden en de gasten hebben mooie complimenten achtergelaten. Dit is waar jij het voor doet en waar jij je kracht uithaalt om de volgende dag weer vrolijk op het werk te verschijnen. Samen maken jullie nog schoon en genieten jullie van een welverdiend sluitdrankje.


Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris
  • 25 vakantiedagen per jaar (wanneer je fulltime werkt)
  • Reiskostenvergoeding volgens ons reiskostenbeleid (vanaf 10 km)
  • Een goede werk-privé balans inclusief tijd voor tijd
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling (d.m.v. diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden)
  • Een prachtige werkplek waar je je helemaal @home kunt voelen
  • Een super team vol gezellige gemotiveerde collega's
  • Regelmatig personeelsfeesten en - uitjes georganiseerd door Feestcommissie de Toekan
  • Personeelskorting op verblijf bij een grote selectie Van der Valk Hotels (€65,- p.k.p.n.)
  • Leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer via het Valk Benefits programma
  • Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Horeca & Catering

Vereisten

  • Je hebt een opleiding afgerond als Zelfstandig Werkend Kok (niveau 3)
  • Je hebt relevante werkervaring
  • Je bent creatief, hebt een passie voor het vak en bent gemotiveerd
  • Jij toont volledige inzet tijdens het werk
  • Je hebt kennis van HACCP

Lijkt de afdeling jou interessant maar is de functie van Chef de Partie net niet wat je zoekt? Bekijk dan eens onze andere horeca vacatures op de website of neem contact op met HR via . Van der Valk biedt een tal aan (doorgroei)mogelijkheden!




Functie:chef partie
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Valk Hotels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Chef de Partie Van der Valk Hotels 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures