Banqueting medewerker Naturalis
Sales / Events / Banqueting
Kom werken als horecamedewerker bij Vermaat
Hey banqueting topper! Zorg jij ervoor dat alle partijen goed verlopen en alle vergaderzalen op tijd klaar staan bij Naturalis? Als medewerker houd je de voorraad up to date en ondersteun je bij de horeca werkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.
Banqueting medewerker Naturalis
Leiden
Vrijetijdslocaties/Leisure
Sales / Events / Banqueting
0 - 38 uur
Jouw werkplek
Een prachtig museum in Leiden. Wij verzorgen hier een buffetrestaurant en veel banqueting. Doordeweeks komen er 600 gasten en dit kan in het weekend oplopen tot wel 4000 gasten. In het museum is biodiversiteit erg belangrijk en dit laten wij ook zien in de lunch. Zo is alles zo goed als vegatarisch en hebben wij ook vegan opties. Naturalis ligt op 5 minuten lopen vanaf Leiden Centraal station en hierdoor goed te bereiken met het OV. Het museum is geopend van maandag t/m zondag tussen 10.00 - 17.00 uur.
Jouw team
Het team is groot en bestaat uit 50 collega's. Het is een stabiele groep met een aantal collega's die al langer bij ons werken en een aantal studenten. Samen zorgen zij dat onze gasten naast het prachtige museum ook kunnen genieten van heerlijk eten en drinken.
Je bent met het goede been uit bed gestapt en hebt zin om te knallen. Het wordt weer een afwisselende dag met diverse werkzaamheden. Met jouw vrolijke, opgeruimde en gastvrije aanwezigheid in en rond de vergaderzalen zorg je voor onbezorgde en tevreden gasten en een warm welkom. Jij weet als geen ander dat je moet zorgen voor opgeruimde en goed ingerichte zalen met de juiste temperatuur en dat alles goed werkt met licht en techniek. En als banqueting koning(in) zorg je dat alles op tijd klaar staat. Denk aan koffie, thee, water en wat lekkers, maar ook aan verse broodjes of een luxere lunch.
Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze Social Return pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.
Recruitment helpt jou graag verder!
Stuur een e-mail
Een prachtig museum in Leiden. Wij verzorgen hier een buffetrestaurant en veel banqueting. Doordeweeks komen er 600 gasten en dit kan in het weekend oplopen tot wel 4000 gasten. In het museum is biodiversiteit erg belangrijk en dit laten wij ook zien in de lunch. Zo is alles zo goed als vegatarisch en hebben wij ook vegan opties. Naturalis ligt op 5 minuten lopen vanaf Leiden Centraal station en hierdoor goed te bereiken met het OV. Het museum is geopend van maandag t/m zondag tussen 10.00 - 17.00 uur.
Het team is groot en bestaat uit 50 collega's. Het is een stabiele groep met een aantal collega's die al langer bij ons werken en een aantal studenten. Samen zorgen zij dat onze gasten naast het prachtige museum ook kunnen genieten van heerlijk eten en drinken.
Je bent met het goede been uit bed gestapt en hebt zin om te knallen. Het wordt weer een afwisselende dag met diverse werkzaamheden. Met jouw vrolijke, opgeruimde en gastvrije aanwezigheid in en rond de vergaderzalen zorg je voor onbezorgde en tevreden gasten en een warm welkom. Jij weet als geen ander dat je moet zorgen voor opgeruimde en goed ingerichte zalen met de juiste temperatuur en dat alles goed werkt met licht en techniek. En als banqueting koning(in) zorg je dat alles op tijd klaar staat. Denk aan koffie, thee, water en wat lekkers, maar ook aan verse broodjes of een luxere lunch.
Voor jou als horecamedewerker bieden wij talentenprogramma's om je verder te ontwikkelen, barista trainingen, online e-learnings die bij jou passen en trainingen op het vlak van veiligheid.
Dat we bij Vermaat goed kunnen feesten, laten we elk jaar zien tijdens het Vermaat Festival. Met collega's vanuit het hele land gaan we maximaal uit ons dak. Ben jij er ook bij?
Voorwaarden bij Vermaat
Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.
En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer...
werd geboren in Soesterberg in een familie met een horeca achtergrond. Zijn passie voor het vak begon op jonge leeftijd door zijn vroege betrokkenheid in horeca-activiteiten. Tijdens zijn schoolperiode had hij verschillende restaurant bijbaantjes. Na het afronden van de middelbare hotelschool in Wageningen bouwde hij een succesvolle carrière op in verschillende horecagelegenheden.
In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.Functie: | medewerker banqueting |
Startdatum: | 13-11-2023 |
Ervaring: | Ervaren |
Educatielevel: | MBO |
Contracttype: | Vast |
Salaris: | onbekend – onbekend |
Uren per week: | 1 – 38 |
Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vermaat via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.
Deel de vacature:
Redactie Oegstgeestkrant
Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in gemeente Oegstgeest via Oegstgeestkrant.nl.
Vind woningen, vacatures, bekijk 112 meldingen en zie wanneer evenementen plaatsvinden op Oegstgeestkrant.nl.
© Oegstgeestkrant.nl is een merk van Krant.News Regionale nieuws groep.