Vacature Teamleider Chemisch Laboratorium (HBO)

Teamleider Chemisch Laboratorium (HBO) in Leiden

Als teamleider chemie ben je verantwoordelijk voor het faciliteren, coördineren en motiveren van een groep van +/- 20 chemisch analisten. De analisten zijn veelal ervaren en weten goed wat ze doen, waardoor je minder bezig bent met de inhoud van de analyses en meer met zorgen dat deadlines gehaald worden, planningen worden gemaakt, alle analisten krijgen wat ze nodig hebben en zorgt dat informatie van bovenaf goed wordt uitgelegd. Dit doe je natuurlijk niet alleen: je werkt nauw samen met de laboratoriummanager, van wie jij de taken overneemt bij afwezigheid. Dit maakt het een ideale baan voor een iemand die al wat ervaring heeft met leidinggeven, maar dit graag nog verder uitbouwt en meer verantwoordelijk op zich wil nemen! 

Deze functie biedt uitzicht op een vaste aanstelling en vindt fulltime plaats in dagdienst.Functie:Teamleider Chemisch Laboratorium (HBO)
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Science at Work Staffing BV via sjoerd.kuiper@scienceatwork.nl of 31103025022. Of bezoek hun website http://www.scienceatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Teamleider Chemisch Laboratorium (HBO) Science at Work Staffing BV 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures