Vacature productiemedewerker +

productiemedewerker + in Leiden

Als productiemedewerker + kom jij te werken op de afdeling vers pakketten. Hier ben jij verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces. Vers pakketten zijn een redelijk nieuw product wat je in elke supermarkt wel ziet liggen. Je komt te werken in ploegendienst waardoor je een kleine groep collega's voor je dienst tegenkomt. Hoe was de dienst, hoe is het proces verlopen, zijn er nog storingen waar rekening mee gehouden moet worden? Dit zijn vragen die in het korte overleg worden behandeld. Mocht er niks geks aan de hand zijn? Aan de slag dan maar!

Jouw taak is om de machine te bedienen die de vers pakketten op receptuur maakt. Je houdt je bezig met het bewaken van het proces en daarnaast zal je de machine instellen en ombouwen als je een ander soort vers pakket moet maken. 

Naast deze werkzaamheden ben je bezig met: 

  • Het administreren van de draaiende lijn;
  • Het aansturen van productie personeel.


Functie:Productiemedewerker +, Logistiek operator
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3000
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via brandontjong-a-hung@mail.werktalent.nl of 31612762049. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. productiemedewerker + WerkTalent 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures