Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Leiden

Is het voor jou aantrekkelijk om aan de slag te gaan als productiemedewerker in een 3-ploegendienst bij een gevestigde werkgever die al vele jaren erkenning geniet als Top-Employer? Binnen deze positie krijg je de gelegenheid om een aantrekkelijk maandsalaris te verdienen van €3.025,- bruto, inclusief diverse toeslagen. In de hoedanigheid van teamlid in het productieproces, vervul je een wezenlijke rol in het fabriceren van diverse hoogwaardige varianten van verf, primers, lakken en coatings. Het bedienen van machines ligt in jouw verantwoordelijkheid, en je neemt een cruciale positie in als laatste schakel binnen dit productieproces. Kortom, je speelt een uiterst belangrijke en vitale rol als productiemedewerker. Mocht dit jouw interesse hebben gewekt, dan nodigen we je van harte uit om verder te lezen voor meer details!

Als productiemedewerker werk je samen met jouw collega's op de productieafdeling. Op deze afdeling zijn jullie samen verantwoordelijk voor het produceren van verf, primers, lakken en coatings van hoogwaardige kwaliteit. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het verwerken van het geproduceerde product. Dit doe je oa door;

  • Afgevulde producten verwerken.
  • Stickeren van producten en dozen.
  • Het afvullen van blikken, jerrycans en tanks.
  • Controleren van jouw orders.
  • Bedienen van machine's.Functie:Productiemedewerker, Productie medewerker
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2900 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via leiden@pro-industry.nl of 071-2033000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Productiemedewerker Pro Industry 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures