Vacature Pedagogisch Medewerker KDV

Pedagogisch Medewerker KDV in Oegstgeest

Pedagogisch medewerker KDV

Wil jij bijdragen aan het mooiste vak ter wereld? En ben je gek op kindjes in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Voor onze BLOS locatie in Oegstgeest zoeken wij voor 27 uur per week een pedagogisch medewerker om aan ons team toe te voegen. Ga je mee op ontdekkingstocht met de nieuwe generatie?

Jouw werkplek

Ons gloednieuwe kinderdagverblijf bevindt zich in een schitterend nieuw pand in Nieuw-Rhijngeest, tussen Rijnsburg en Oegstgeest. De locatie is eenvoudig bereikbaar, met gratis parkeergelegenheid voor de deur, en een snelle toegang tot de A44.

Met zorg hebben we ons kinderdagverblijf veilig, sfeervol en warm ingericht. Ruime groepsruimtes zijn uitnodigend voor ontdekken, leren en ontwikkelen. Voor baby's is er een speelmat om vrij te bewegen en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Peuters hebben een speelkeukentje en -huisje, en er zijn bakken met uitdagend duurzaam speelgoed. Ramen in de vorm van een huisje verbinden de groepen, en vogelhuisjes sieren de gang. Hier voelt iedereen zich snel thuis!

De aangrenzende, afgesloten buitenruimte is een uitdagende speel- en ontmoetingsplek, omgeven door groen, waar kinderen buiten kunnen leren en spelen. De omgeving biedt talloze mogelijkheden voor leuke uitstapjes, met het winkelcentrum en de speeltuin op loopafstand.

Op ons kinderdagverblijf werken we met de Uk & Puk methode, een totaalprogramma voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De boeiende thema's sluiten aan bij de belevingswereld van jonge kinderen en omvatten stimulerende activiteiten die de ontwikkeling op verschillende gebieden bevorderen.

Wij bieden jou

Een salaris waarbij je wordt gewaardeerd voor jouw ervaring binnen de kinderopvang, inschaling valt binnen schaal 6 tussen € 2.440,- en € 3.192,- bruto per maand obv 36 uur; Een jaarcontract voor 27 uur in de week met de intentie jou na een jaar een vast contract aan te bieden bij BLOS kinderopvang; 5% korting en voorrang op de kinderopvang van je eigen kinderen bij BLOS; Een uitdagende werkomgeving met de mogelijkheid om in de buurt avontuurlijke activiteiten te ondernemen met onze kinderen; Een hecht team waar aandacht en ontwikkeling centraal staan, zowel voor onze kinderen als voor jou als collega's; De mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen binnen BLOS bijvoorbeeld via onze eigen BLOS Academy vol trainingen en inspiratie; Volledige reiskostenvergoeding wanneer je gebruik maakt van het openbaar vervoer, een financiële tegemoetkoming wanneer je met eigen vervoer reist; Ruimte voor jou om aan de slag te gaan met jouw talent, we zijn benieuwd wat jij meebrengt en denken graag met jou mee. Zo staan we open voor nieuwe ideeën of je nou een week, een maand of een jaar in dienst bent; Een fietsplan, zo kan je met belastingvoordeel een fiets kopen, zo hopen wij bij te dragen aan jouw vitaliteit; Een bijdrage aan jouw pensioen en de mogelijkheid gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering;

Ben jij...

  • In het bezit van een diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken;
  • Beschikbaar voor 27 uur per week, verdeeld over 3 werkdagen (dagen in overleg);
  • Iemand die het verschil wil maken voor de kinderen, de toekomst van deze nieuwe generatie;
  • Positief, geduldig en neem je initiatief;
  • Een collega die met passie het vak uitoefent;

Geïnteresseerd?

Ben jij zelf ook toe aan een nieuw avontuur? Wij nemen jou graag mee op ontdekkingstocht en wat jouw volgende stap gaat worden. Deel jij je talent met ons? Bellen of appen mag naar onze recruiters Martyna: of : .Functie:pedagogisch medewerker kdv
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2440 – 3192
Uren per week:27 – 27

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang De Vrije Vogels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Pedagogisch Medewerker KDV Kinderopvang De Vrije Vogels 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures