Vacature Operator

Operator in Leiden

Voor een vooraanstaand bedrijf in de voedingsindustrie zijn we momenteel op zoek naar een operator die bereid is om zowel in de 2- als 3-ploegendienst te werken. Deze positie wordt beloond met een aantrekkelijk salaris tot €2900,- per maand, inclusief mogelijke toeslagen. Binnen deze rol maak je deel uit van een gerenommeerde producent van diepvriesproducten, met bekende merken zoals De Amsterdamse, Beckers en Bicky. Binnen dit bedrijf kun je uitkijken naar diverse verantwoordelijkheden, een intern opleidingsprogramma dat je volledig vertrouwd maakt met de werkzaamheden, en de gelegenheid om zelfstandig te werken. Hier ben je geen anonieme medewerker, maar een gewaardeerde collega. Als deze boeiende functie jou aanspreekt, nodigen we je uit om verder te lezen voor meer informatie!

Binnen je functie als operator in dit bedrijf draag je de volledige verantwoordelijkheid voor het gehele productieproces, van begin tot eind.
Je zorgt ervoor dat het proces ononderbroken en foutloos verloopt, terwijl je de voortgang nauwlettend in de gaten houdt.
In geval van mogelijke storingen ben jij de specialist die snel en effectief ingrijpt om ze op te lossen. Daarnaast ben je klaar om, indien nodig, bij te springen op andere afdelingen, wat zorgt voor een gevarieerde en boeiende werkomgeving. Omdat het bedrijf zowel in een 2-ploegenrooster als in een 3-ploegenrooster werkt, is flexibiliteit van essentieel belang en ben je bereid om in beide ploegen te werken.

  • Het controleren van de aanwezigheid van grondstoffen, verpakkingen en vormsets.
  • Het instellen, omstellen en opstarten van de productielijn.
  • Registreren van productiegegevens zoals kwaliteit, kwantiteit en technische staat.
  • Het controleren van de productieoutput op uiterlijk, gewicht en aantallen en eventueel bijstellen.
  • Besturen van machines in één of meerdere fasen in het productieproces.


Functie:Operator
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3200
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via leiden@pro-industry.nl of 071-2033000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Operator Pro Industry 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures