Vacature Controller

Controller in Leiden

Als junior controller ben jij een belangrijke speler en ga jij de controller ondersteunen op financieel vlak. Je bent een vraagbaak voor financiële en administratieve vragen zoals kostentoekenning, urenregistraties of declaraties. Ook bereid jij betalingen voor en controleer je grootboekrekeningen. Je hebt een pragmatisch instelling dus werk komt niet naar jou, maar jij zorgt dat je werk uit handen neemt. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de gehele administratie en snap jij waar onderliggende cijfers vandaan komen.

Wat ga je nog meer doen?

  • Je verzorgt de periodieke BTW aangiften van diverse vennootschappen;
  • Je levert gegevens aan voor het opstellen van de begroting, maar ook de jaarplannen en rapportages lever je aan de business controller en CFO;
  • Je ondersteunt bij de jaarafrekening- en interim controller voorzie je van de gevraagde stukken.

Het is een functie waarin veel ruimte is voor je eigen ontwikkeling. Je bent dan ook iemand die kritisch naar zijn/haar eigen werk kijkt en stelt genoeg vragen. In deze ondersteunende rol heb je ook een werkstudent die jou helpt bij ad hoc administratieve werkzaamheden van verschillende B.V.’s. Je rapporteert aan je manager of de business controller dus het team bestaat uit vier collega's. Daarnaast werk je nauw samen met de HR afdeling.

Het is een functie waar parttime- en/of fulltime werken mogelijk is!Functie:Controller, Medewerker controlling
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4200 – 4200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Controller Olympia 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures