Vacature Chemisch Analist GC-MS/LC-MS

Chemisch Analist GC-MS/LC-MS in Leiden

Dit bedrijf staat garant voor de kwaliteit en veiligheid van het milieu en de natuur in Noord- en Zuid Holland. Als analist ben jij verantwoordelijk voor het secuur uitvoeren van een breed pakket aan (fysisch) chemische analyses ter controle van milieu samples. Denk hierbij aan chromatografische analyses zoals LC-MS/MS, HPLC en GC-FID, maar ook chemisch fysische en instrumentele analyses voor metalenbepaling.

Naast het nauwkeurig onderzoeken van de monsters, ben je ook verantwoordelijk voor een heldere rapportage van de resultaten en voer je onderhoud uit op de apparatuur.Functie:Chemisch Analist GC-MS/LC-MS
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2700
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Science at Work Staffing BV via jonathan.velder@scienceatwork.nl of 020 303 21 20. Of bezoek hun website http://www.scienceatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Chemisch Analist GC-MS/LC-MS Science at Work Staffing BV 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures