Vacature AIOS

AIOS in Oegstgeest

<

Opleiding AIOS

Bij ons vind je veel leer- en ontwikkelingsmogelijkheden voor een AIOS die niet terugdeinst als het moeilijk wordt.

De opleiding tot start met een opleidingstraject binnen een instroominstelling (meestal volwassenenpsychiatrie), gevolgd door een tweejarig opleidingstraject kinder- en jeugdpsychiatrie (binnen LUMC Curium). Assistenten met een (toekomstige) opleidingsplek binnen een instroominstelling kunnen bij ons solliciteren naar een opleidingsplaats voor de profilering kinder- en jeugdpsychiatrie. De opleiding leidt tot de aantekening kinder- en jeugdpsychiatrie onder auspiciën van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie.

Het opleidingstraject

Aan het begin van je opleiding bij ons wordt het opleidingstraject vastgesteld. Dit kan in de loop van de opleiding worden bijgesteld al naar gelang jouw behoeften of de mogelijkheden en behoeften van ons. Stages duren over het algemeen 6 maanden. We bieden de volgende deelstageplaatsen:

Begeleiding, supervisie en onderwijs

LUMC Curium is een echt opleidingscentrum. We leiden hier niet alleen s op, maar er is ook een opleiding tot GZ-psycholoog (PIOG) en klinisch psycholoog (GIOS). Daarnaast zijn er klinische stages voor verpleegkundigen in opleiding tot specialist, jeugdartsen en sociotherapeuten. Hierdoor is er een goed opleidingsklimaat, waarbij werkbegeleiders opleidings-minded en laagdrempelig bereikbaar zijn.


Jouw profiel

De indiensttreding bij LUMC Curium vindt plaats overeenkomstig de CAO UMC. Een verklaring omtrent gedrag is vereist voor indiensttreding bij LUMC Curium. De assistenten nemen deel aan de avond- en weekenddiensten van het LUMC, voor zowel de kinder- en jeugdpsychiatrie als de volwassenpsychiatrie. Vakanties en andere vormen van afwezigheid kunnen na overleg met de leidinggevende worden vastgesteld.

Neem contact op met , en opleider kinder- en jeugdpsychiatrie via .Functie:aios
Startdatum:28-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met LUMC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. AIOS LUMC 28-10-2023

Bekijk ook andere vacatures