Vacature Teamleider Productie

Teamleider Productie in Leiden

Heb jij oog voor detail en vind je het leuk om aan afwisselende en uitdagende projecten te werken? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren productiemedewerker. Je bent op de werkplaats aan het werk, wat naast het kantoor in Leiden zit. Je bent verantwoordelijk voor de productie aan verschillende projecten zoals de aankleding van kantoren en de meubels die hier bij horen. Hiervoor maak je gebruik van diverse machines en gereedschappen om de taken uit te voeren en het hoogwaardige eindresultaat te behalen. Voor de producten gebruik je verschillende materialen zoals bijvoorbeeld hout en aluminium. 

Daarom is het belangrijk dat je al enige kennis hebt van deze materialen, maar alles valt te leren. Naast de standaardprojecten die je maakt zal je ook betrokken zijn bij de custom made projecten. Dit betekent dat je jouw creativiteit en vakmanschap kan tonen bij deze unieke orders van klanten. Door jouw werkzaamheden gaan de producten netjes en mooi afgewerkt de deur uit. 

Geen dag is hetzelfde. Iedere dag werk je aan een ander product, wat zorgt voor afwisseling en uitdaging in je werk. Dat is wat jouw werk zo leuk maakt!

Deze functie betreft fulltime. Functie:Teamleider productie, Productiemedewerker logistiek
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via j.versteegen@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Teamleider Productie Olympia 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures