Vacature Psychiater Klinisch Herstel

Psychiater Klinisch Herstel in Oegstgeest

GGZ Rivierduinen

Psychiater klinisch herstel

Oegstgeest € 5.932 - € 10.172 per maand Klinisch herstel 24-36 uur, psychiater

Bij Klinisch Herstel Oegstgeest bieden we behandeling met verblijf aan 48 cliënten. Wil jij graag een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling (= herstel) van cliënten? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!


Je biedt zorg aan cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen en bijkomende psychosociale problematiek/middelenafhankelijkheid. Als psychiater behandel je cliënten passend binnen hun herstelplan en in overleg met regiebehandelaar en andere betrokkenen. Vanzelfsprekend behandel je met gebruik making van de vigerende standaarden in je vakgebied. In het werken met deze doelgroep kun je jouw creativiteit als behandelaar zeker kwijt, want klachten en hulpvragen van onze cliënten zijn divers en veelal complex. Daarnaast kun je ook ingeschakeld worden voor beeldvorming en voor beoordeling in het kader van de WVGZ. Je geeft advies aan collega-behandelaren en superviseert je collega's indien nodig.


Als psychiater vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van Klinisch Herstel. Vanuit je rol als regiebehandelaar ben je zowel betrokken bij het diagnosticeren en behandelen van cliënten als bij het vormgeven van de toekomst van ons zorgaanbod. Als psychiater ben jij de verbinder binnen een multidisciplinair team. Je denkt in kansen om zo als professional de beste zorg aan onze cliënten te kunnen bieden.


Bij ons kun je ruimte krijgen of pakken om vanuit jouw vak of ervaring actief mee te doen met het verder ontwikkelen van ons zorgaanbod. We willen heel graag met elkaar het herstel gericht werken verder ontwikkelen omdat onze cliënten net als iedereen stappen (vaak stapjes) willen zetten richting meer zelfstandigheid, zelfwaardering, meedoen in de maatschappij, etc.

Wie ben jij?

Als psychiater heb jij de communicatieve vaardigheden om de schakel tussen cliënt en samenwerkingspartners te zijn. Daarnaast hou jij met jouw ambitie het team scherp en staat verbeteren van de zorg centraal. Je denkt en handelt vanuit herstelgerichte zorg. Je gaat voor hooggekwalificeerde zorg en je neemt geen genoegen met minder. Ook ben je beschikbaar voor diensten buiten kantoortijden. Tot slot volg je de laatste ontwikkelingen binnen jouw expertise op de voet en creëert hiervoor draagvlak binnen Rivierduinen.


Verder beschik je over:

 • Een BIG & RGS-registratie;
 • Een AGB code of je kunt deze aanvragen;
 • Affiniteit en/of ervaring met cliënten die ernstige psychiatrische aandoeningen en/of een verslaving hebben;

Waar ga je werken?

Ons team bestaat uit verschillende disciplines die met elkaar de behandeling en begeleiding van cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening vorm geven.


Wij ondersteunen cliënten in hun herstelproces, zodat zij hun doelen kunnen bereiken en naar tevredenheid kunnen functioneren op de verschillende levensdomeinen. Na Klinisch Herstel Oegstgeest stromen cliënten door naar ambulante GGZ. Een passende woonvorm vinden is voor veel van onze cliënten het perspectief. Komende jaren willen we ons vanuit onze herstelgerichte visie verder ontwikkelen door gebruik van het ART model.


We zijn een gevarieerd en dynamisch team en we kunnen het goed met elkaar vinden. We zijn collegiaal, energiek, willen de beste zorg voor onze cliënten.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd conform (CAO GGZ);
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 5.932,- en € 10.172 ,- op basis van een 36-urige werkweek (salaris medische specialisten);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van de bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar .


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:psychiater klinisch herstel
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Oegstgeest
 2. Psychiater Klinisch Herstel Leapfrog 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures