Vacature Projectleider

Projectleider in Leiden

Als projectleider heb je een zelfstandige dynamische functie waarbij je technisch en financieel verantwoordelijk bent voor verschillende projecten in de voorbereidingsfase en uitvoeringsfase. 

Je start een project met de technische werkvoorbereiding, om de projecten tot een goed einde te brengen heb je veelvuldig contact met opdrachtgevers en verzorg je de inkoop van onderaannemers en leveranciers. Je stelt een planning op en bewaakt de voortgang hiervan. Om dit te waarborgen plan je structureel overleg in met de uitvoering. 

Naast dat het project tot een goede uitvoering moet komen, moet dit ook binnen de financiële begroting blijven. Je doet de kostenbewaking en verzorgt de (financiële) projectadministratie. Maandelijks leg je verantwoording af over het project aan de directie, je bespreekt de voortgang en de financiële begroting. 

Dit betreft een fulltime functie van 40 uur, maar 32 uur is ook bespreekbaar. Functie:Projectleider, Projectleider bouw
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:5000 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via s.dubbeldeman@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Projectleider Olympia 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures