Vacature Operator

Operator in Sassenheim

Als Operator ben jij dé drijvende kracht achter de creatie van heerlijke salades! Je gaat vol enthousiasme aan de slag met de mengmachines, waarbij je ervoor zorgt dat diverse ingrediënten samenkomen tot een verrukkelijke broodsalade. Met jouw scherpe oog voor kwaliteit bewaak je het proces en zorg je ervoor dat de juiste grondstoffen, volgens de recepten, worden gebruikt. Het naleven van alle voorschriften en procedures is voor jou vanzelfsprekend. Maar dat is nog niet alles! Jouw takenpakket omvat ook:

  • Het uitvoeren van CCP’s (critical control points), 
  • Het zorgvuldig handmatig uitpakken en verwerken van grondstoffen.
  • Het veilig opslaan van het eindproduct in de koelcel.

In een dynamische omgeving werk je in 2 ploegendiensten, waarbij de werktijden variëren van 06:00 tot 15:00 uur of van 15:00 tot 00:00 uur. En het beste nieuws? In het weekend ben jij lekker vrij!

Je start jouw avontuur als productiemedewerker op verschillende afdelingen, waardoor je het hele bedrijf leert kennen. Deze brede ervaring legt de perfecte basis voor jouw ontwikkeling tot Operator. Kortom, een geweldige kans om jezelf binnen het bedrijf te ontplooien. En alsof dat nog niet genoeg is, werk je samen met 36 fantastische collega's in een team met een uitstekende sfeer. Ga vol energie en enthousiasme deze uitdaging aan en ontdek hoe jij kunt schitteren in de wereld van de Mengerij!Functie:Operator, Logistiek operator
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3100 – 3100
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via f.vandorp@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Operator Olympia 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures