Vacature Operator chemie

Operator chemie in Leiden

ndien je een passie hebt voor boeiende operatorrollen binnen de chemische sector en je graag een tweeploegendienst draait, dan zou deze kans wellicht uitermate geschikt kunnen zijn voor jou. Deze positie voorziet in een adequaat salaris van €2.975,- bruto per maand. Als operator krijg je de bijzondere gelegenheid om te werken bij een vooraanstaand bedrijf dat zich specialiseert in de productie van hoogwaardige verf- en coatingproducten voor de wereldmarkt. Je verantwoordelijkheden reiken tot aan de productielijn, waar je met precisie verschillende chemische componenten meet en afweegt. Deze elementen spelen een onmisbare rol in de ontwikkeling van diverse soorten verf en coatings. Tijdens het volledige productieproces neem je de leiding over de productielijn en draag je zorg voor een veilige werkomgeving. Mocht de functie van operator in de chemische industrie je aanspreken, aarzel dan niet langer en ga snel verder voor meer uitgebreide informatie.

Het is van belang dat jij je werkzaamheden goed en secuur uitvoert, dit is wat jij dagelijks zal doen:

  • Bewaken van de kwaliteit van de producten.
  • Mengen van grondstoffen en controleren van de processen.
  • Nemen van monsters.
  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles.
  • Afvoeren van gereed product.
  • Voorkomen en oplossen van kleine technische storingen.


Functie:Operator chemie, Operator
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2980 – 2980
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via leiden@pro-industry.nl of 071-2033000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Operator chemie Pro Industry 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures