Vacature Metaalbewerker

Metaalbewerker in Katwijk Zh

Als metaalbewerker ga je aan de slag bij een ingenieursbedrijf. Aan de hand van de technische tekeningen die je krijgt ga je verschillende soorten metalen lassen, walsen, slijpen, knippen en zetten. Het is dus van belang dat je de technische tekeningen goed leest en natuurlijk begrijpt. Je werkt samen met jouw collega's het is ook erg belangrijk dat jullie samen op de veiligheid en de kwaliteit letten. Het eindproduct waar jullie met elkaar aan hebben gewerkt zijn luchtkanalen en luchttechnische componenten, wat vervolgens in elkaar wordt gezet wat voor schone lucht zorgt. Samen met jouw collega’s streven jullie naar het beste product. Ondanks hard werken, wordt er ook veel gelachen. Er heerst een fijne informele werksfeer en er wordt duidelijk gecommuniceerd. 

Bij de opdrachtgever is er veel ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden voor verschillende opleidingen en trainingen!

Deze functie betreft fulltime. Functie:Metaalbewerker, Metaalbewerker slijper/polijsten
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2900 – 2900
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via f.vandorp@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Metaalbewerker Olympia 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures