Vacature Manager Behandelzaken Klinisch Herstel

Manager Behandelzaken Klinisch Herstel in Oegstgeest

GGZ Rivierduinen

Manager behandelzaken klinisch herstel Oegstgeest

Oegstgeest Directie/management 32-36 uur, management en ondersteuning

Bouw mee aan de herstelgerichte zorg voor cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen. Breng samen met de manager algemene zaken zorginhoud en beleid voor klinisch herstel Oegstgeest bij elkaar.
Klinisch herstel Oegstgeest biedt zorg aan cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen en bijkomende psychosociale problematiek/ middelenafhankelijkheid. Samen met je collega's en behandelaren geef je vorm aan de inhoud en de kwaliteit van de zorg. Hoe realiseer je dit als manager behandelzaken of regiebehandelaar? Door coachend leiding te geven en het team op een positieve manier te stimuleren en te motiveren. Naast je behandelinhoudelijke werkzaamheden (als psychiater, klinisch psycholoog of GZ-psycholoog) besteed je ongeveer 6 uur per week aan managementtaken.


Verder ben je in deze rol bezig met;

 • Samenwerken met de manager algemene zaken om de doelstellingen te behalen en bij te dragen aan een positieve en deskundige sfeer binnen het team;
 • Zorgen voor en goede samenwerking met andere zorgfuncties, in de keten en de afdeling doormiddel van de verbindende factor te zijn tussen de partijen;
 • Initiëren en innoveren van nieuwe activiteiten aan de hand van jouw eigen visie door goed op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Ga je de uitdaging met ons aan?


Wie ben jij?

Om de functie van manager behandelzaken klinisch herstel goed uit te kunnen voeren heb je een verbindend vermogen voor zowel de cliënt als voor het team. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en vind je het een uitdaging om te bouwen aan een veranderende/verbeterende omgeving. Daarnaast ben je ondernemend en flexibel.


Verder beschik je over;

 • Een BIG-registratie als Psychiater, Klinisch Psycholoog of Verpleegkundig Specialist;
 • Een AGB code of kunt deze aanvragen;
 • Ervaring in de acute psychiatrie is een pré.

Hoe ziet jouw team eruit?

Ons team bestaat uit verschillende disciplines die met elkaar de behandeling en begeleiding van cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening vormgeven. Wij ondersteunen cliënten in hun herstelproces, zodat zij hun doelen kunnen bereiken en naar tevredenheid kunnen functioneren op de verschillende levensdomeinen. Na Klinisch Herstel Oegstgeest stromen cliënten door naar ambulante GGZ. Een passende woonvorm vinden is voor veel van onze cliënten het perspectief. Komende jaren willen we ons vanuit onze herstelgerichte visie verder ontwikkelen door gebruik van het ART-model. We zijn een gevarieerd en dynamisch team en we kunnen het goed met elkaar vinden. We zijn collegiaal, energiek, willen de beste zorg voor onze cliënten.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een bepaalde tijd contract van 32 tot 36 uur conform (CAO GGZ);
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van professionele achtergrond;
 • Een management toeslag van 5% over het bruto jaarsalaris;
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van de bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Voor indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag aan.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar .

GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:manager behandelzaken klinisch herstel
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:6 – 6

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Oegstgeest
 2. Manager Behandelzaken Klinisch Herstel Leapfrog 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures