Vacature Logistiek medewerker

Logistiek medewerker in Katwijk Zh

Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega, ben jij dat? Lees dan snel verder! 

Als Logistiek medewerker kom je te werken bij een opdrachtgever in de bloemenhandel. Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken. Ten eerste controleer je de kwaliteit van de binnenkomende bloemen en planten. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat alleen de beste producten naar de klanten worden verzonden in Frankrijk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de binnenkomende handel. Dit houdt in dat je zorgt dat alles op de juiste plek komt en klaar is voor verzending.

Een soepel verloop van het proces is belangrijk, daarom maak je gebruik van computers om te helpen bij het efficiënt uitvoeren van je taken. Dit stelt je in staat om het verzendklaar maken van bloemen en planten en het verdeelproces makkelijker te maken.

Jouw werkdagen zijn maandag en woensdag, deze begint of om 06.00 uur of om 08.00 uur. Sommige taken kunnen wat meer kracht vragen, zoals het opbouwen van Deense karren. Het is dus belangrijk dat je in staat bent om deze taken uit te voeren. Daarnaast heb jij een positieve instelling en sta jij graag voor collega's klaar. Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die gemotiveerd is en zich volledig inzet voor het werk.Functie:Logistiek medewerker, Logistiek medewerker orderpicker
Startdatum:19-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2253 – 2253
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via j.versteegen@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Logistiek medewerker Olympia 19-10-2023

Bekijk ook andere vacatures