Vacature Controller

Controller in Sassenheim

Als controller binnen deze organisatie begint je aan een nieuwe uitdaging, daarom wil je graag leren. Het is een functie waar je analytisch bezig bent met rapportages en ook zorg jij voor de geldstromen. Je bent nauwkeurig en hebt een grote interesse met betrekking tot de gehele financiën. Een dag als controller is nooit saai, je bent accuraat en bewaakt de liquide middelen. En vergeet de maand-, kwartaal- én jaarafsluitingen niet!

Wat ga je nog meer doen als controller?

  • Je houdt je dagelijks bezig met budgettering- en begrotingsvraagstukken en analyseert deze met de directie, het managementteam of collega’s;
  • Je voert controlewerkzaamheden uit en bereid de aangiften voor;
  • Je bent verantwoordelijk voor alle administratieve activiteiten zoals personeels-, pensioen-, loon, voorraad en productie.

Je kunt in deze rol goed zelfstandig werken en op tijd aan de bel trekken wanneer je iets signaleert. Het is cruciaal dat je snel kunt schakelen en je goed kunt verplaatsen in diverse stakeholders. Daarnaast ben jij een aanspreekpunt voor verschillende partijen zoals accountants, banken of arbodiensten met wie het bedrijf veel samenwerkt. Je rapporteert aan de Finance Manager en bent een onderdeel van het managementteam. 

Dit is een fulltime functie, maar minder uren zijn bespreekbaar.Functie:Controller, Financieel administratief medewerker
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:5000 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Oegstgeestkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de oegstgeestkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Oegstgeest
  2. Controller Olympia 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures